Skip to main content

Dit is Screams in Avonturenpark Hellendoorn

Gisterenavond vond de tweede van drie Screams avonden plaats in Avonturenpark Hellendoorn. Wij waren vorige week al van de partij en delen graag onze bevindingen. Het Hellendoorns Halloweenspektakel barst in ieder geval van de nieuwigheden dit jaar!

Dit jaar staat ook Avonturenpark Hellendoorn drie avonden lang volledig in het teken van Halloween. Tijdens het uitgebreidere en vernieuwde Screams horrorevenement kunnen bezoekers van alle leeftijden op eigen ritme een avondje griezelen in het park. Avonturenpark Hellendoorn pakt dit handig aan door de drie spookdagen in een opbouwend Halloweenprogramma te hullen. Zo word je overdag ontvangen in Heksendoorn, gaat om 17u de Heksendoornavond van start en wordt om 19u Screams ingeluid. Leuk detail: dit gebeurt aan de hand van een toffe vuurwerkshow!

Attracties en nieuwigheden

Gedurende de dag kunnen bezoekers van Heksendoorn zich op alle attracties begeven, uiteraard in een omgeving vol spookachtige details en decors. Ook ’s avonds tijdens Screams blijven negen grote attracties van het park geopend voor enkele nachtelijke ritjes. Maar natuurlijk zijn de echte sterren van het horrorevent de walk-throughs, scare zones en spookhuizen! Dit najaar pakt Avonturenpark Hellendoorn hier extra mee uit door maar liefst vier spookhuizen, vier griezel- en twee doorloopzones neer te planten én aanpassingen door te voeren in de gekende elementen. Zo werden nieuwe show- en griezeleffecten toegevoegd aan bestaande belevingen. Daarnaast zorgt Zombie Attack, het nieuwe spookhuis, voor een interactieve ervaring met laserguns en kan je je de stuipen op het lijf laten jagen in de doolhof Scary Corn.

Nachtje voor jong en oud

We kunnen niet ontkennen dat we genoten hebben van onze ervaringen in Heksendoorn en Screams. Het is duidelijk dat Avonturenpark Hellendoorn er in slaagt om bezoekers van alle leeftijden aan te sporen een kijkje te komen nemen bij hun Halloweenevent. Én dat elk familielid wel degelijk geniet van hun spannend avondje uit. Zo hoef je niet deel te nemen aan de volledige programmatie en is je toegangskaartje geldig vanaf een bepaald tijdstip. Daarnaast zijn de shows mooi uitgewerkt en toegankelijk, en zorgt Zombie Attack voor een tof spookhuis met een twist. Ook belangrijke details in de belevingen ontgingen de organisatie van het event dit jaar niet. We merkten aan de hand van verschillende materialen en elementen in de spookhuizen en -zones dat we ons écht in spannende sferen waanden. Denk maar aan uiteenlopende ondergronden en krakende muren en/of vloeren in verlaten zones.

Ben jij ook getriggerd om nog een avondje op zombies te gaan schieten? Of kijk je uit naar een donker ritje Balagos? Op 29 oktober vindt de laatste horroravond in Avonturenpark Hellendoorn plaats!