Skip to main content

Disneyland Paris verhoogt prijzen entreetickets en abonnementen

Vanaf vandaag zullen entreetickets en abonnementen voor Disneyland Paris een stukje duurder worden. De parktickets zijn met €6,- gestegen. Daardoor kost een dag in bijvoorbeeld Disneyland Parc €105,-. Een ticket voor twee parken per dag kost nu €130,-. Dat is een stijging van €11,-. Ook de prijzen voor abonnementen zijn gestegen.

De prijsstijgingen voor jaarkaarten verschillen per type jaarkaart. Zo kost de goedkoopste jaarkaart ”Discovery” €229,- (dit was €209,-). Bezoekers krijgen hiermee 150 dagen per jaar toegang tot de parken. De ”Magic Flex” geeft bezoekers 300 dagen per jaar toegang tot de parken en kost €319,- (dit was €299,-). Voor een toegang van 350 dagen per jaar kunnen bezoekers een ”Magic Plus” aanschaffen. Deze jaarkaart heeft de hoogste prijsstijging van €40,- waardoor de prijs op €369,- ligt. Als laatste is er de ”Infinity” jaarkaart. Dit geeft bezoekers 365 dagen per jaar toegang tot de parken.

Naast het aantal dagen bieden de jaarkaarten ook veel extra’s. Alle voorwaarden en extra’s zijn te vinden op de website van Disneyland Paris.

De nieuwe prijzen van de jaarkaarten vallen in de periode van 31 maart tot en met 3 oktober 2022. Naast de stijging in prijs zijn er ook enkele voorwaarden veranderd. Bezoekers kunnen nu niet meer gratis een rolstoel of een buggy’s huren.

Disneyland Paris bestaat in 2022 30 jaar en dat wordt gevierd met shows, parades, decoratie, nieuwe kostuums, nieuwe merchandise en nog veel meer. Daarnaast is er eerder dit jaar ook een plan voor meerdere jaren aangekondigd voor de transformatie van Disney Village.

Leave a Reply