Skip to main content

Disneyland Paris kondigt Pride Event 2023 aan

Deze week voegde Disneyland Paris een nieuw evenement toe aan de kalender voor 2023. Op zaterdag 17 juni organiseert het Walt Disney Studios Park een Disneyland Paris Pride! Tickets voor het event zijn alvast verkrijgbaar.

“Alle leden, vrienden en familie van de LGBTQIA+ gemeenschap zijn uitgenodigd voor dit sprankelende evenement”, zo luidt het bij Disneyland Paris. Het Walt Disney Studios Park belooft een avond badend in kleurrijke atmosfeer, vol shows en entertainment. Om diversiteit te vieren, blijven dus niet enkel de attracties in het park langer geopend. Ook wordt er een “Colourful Pride Parade” georganiseerd, zullen verscheidene Disneyfiguren aanwezig zijn en voorziet het park live shows.

Voor iedereen die de unieke ervaring wil beleven, zijn Standard Event en Plus Event Tickets alvast te verkrijgen op de website van Disneyland Paris. De twee formules geven respectievelijk van 20u tot 2u en van 16u tot 2u toegang tot het feest. Ook combinatietickets voor verblijf in de parken en speciale prijzen voor abonnementhouders en gasten met een beperking zijn beschikbaar. Maar geïnteresseerden zouden zich wel moeten haasten!