Skip to main content

Disney Village Paris krijgt een Britse Pub

Vanaf 8 januari 2023 wordt er bij Disneyland Paris hard gewerkt aan een nieuwe toevoeging van Disney Village: The Royal Pub. Dit nieuwe etablissement in Britse stijl vervangt straks King Ludwig’s Castle. De openingsdatum staat gepland in februari 2023.

Wie binnenkort zin heeft in traditionele, Britse kost tijdens zijn of haar bezoekje aan Disneyland Paris, kan vanaf het vroege voorjaar terecht bij The Royal Pub in Disney Village. Groupe Bertrand werkt er gedurende de maand januari aan de transformatie die het huidige King Ludwig’s Castle moet ondergaan. Naar verluid worden zowel de bar als de buitenruimte (terras en voorgevel) onder handen genomen gedurende de renovatie. Het menu zou gasten onder meer gaan voorzien van all day breakfast specialiteiten, fish and chips, een ruim assortiment bieren en sandwiches.

De renovatie van King Ludwig’s Castle wordt één van de eerste van vele veranderingen in Disney Village in Parijs. Disneyland Paris werkt momenteel namelijk aan een plan op lange termijn om het gehele Village-gedeelte in een nieuw jasje te steken. In dit plan speelt Groupe Bertrand een belangrijke rol bij het aanpakken van de horeca. Zo ook zullen zij het nieuwe, “Rosalie” gaan uitbaten. De openingsdatum van deze Franse brasserie staat dan weer gepland voor eind 2023.