Skip to main content

Wouter Pops nieuwe General Manager van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, onderdeel van de Parques Reunidos groep. Wouter Dekkers is door Parques Reunidos benoemd tot General Manager van de nieuwste aankoop – Tropical Islands – in het Duitse Krausnick-Groß Wasserburg (Berlijn).

18 januari 2019
Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft een nieuwe General Manager in de persoon van Wouter Pops. De vertrekkende directeur, Wouter Dekkers is benoemd tot General Manager van Tropical Islands, Europa’s grootste tropische vakantiewereld. Dit is de meest recente aankoop van Parques Reunidos in december 2018.

Koers uitgezet voor een succesvolle organisatie

Wouter Dekkers is sinds 2000 werkzaam in de branche, waaronder Six Flags (2000 – 2005), Movie Park Germany (2005 – 2014) en Attractie- & Vakantiepark Slagharen (2014 – 2019). In 2010 wordt Dekkers onderdeel van Parques Reunidos via de aankoop van Movie Park Germany door de groep. Sinds de start in 2014 heeft Dekkers zijn stempel op het park gedrukt, de financiële groeiambitie waargemaakt en een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Projecten die hij gerealiseerd heeft zijn de opening van waterpark Aqua Mexicana, de realisatie van 91 nieuwe vakantiehuizen, de komst van de triple launch coaster Gold Rush, de wild-west gethematiseerde entree die tijdens het afgelopen jubileumjaar (55e) is geopend en hij heeft de fundering gelegd voor de tunnel die per de start van het nieuwe seizoen in april 2019 wordt geopend. In 2017 zijn de (verouderde) vakantiehuisjes achter het reuzenrad weggehaald en dit gebied wordt in de toekomst bij het attractiepark aangetrokken. Dit biedt het park de komende jaren ruimte voor verdere ontwikkeling. Voor deze koers geeft Dekkers het stokje met veel vertrouwen over aan Pops en is ervan overtuigd dat bij hem de organisatie in zeer goede handen is.

Een sterk merk met een mooie historie

Wouter Pops begon zijn loopbaan binnen Attractie- & Vakantiepark Slagharen in 2003 en vervulde sindsdien meerdere managementfuncties binnen de organisatie. Sinds 2016 was Pops als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor het park. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk geweest voor de succesvolle uitrol van de bovengenoemde projecten en het aanbrengen van structuur binnen de operationele afdelingen.
Ik verheug mij erop en het is een grote eer om het stokje van naamgenoot Wouter Dekkers over te nemen’’, zegt Pops vol trots. In de afgelopen jaren heeft Pops al met de bevlogen Dekkers mogen samenwerken, gezien hoeveel mooie historie het bedrijf kent en hoe het park de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Nederlands meest unieke attractie- & vakantieparken. Met de lopende projecten zoals het realiseren van de tunnel en het (her)openen van twaalf horeca- en retaillocaties voor het seizoen 2019 hebben we alle ingrediënten in huis voor een prachtige toekomst. Op deze wijze gaat het avontuur door!

 

Lees ook: Attractiepark Slagharen vraagt bezoekers mee te denken over nieuw themagebied

Leave a Reply