Skip to main content

Directeur Park Coen Bertens neemt na 23 jaar afscheid

De samenstelling van de vijfkoppige directie van de Efteling gaat vanaf begin volgend jaar veranderen. De heer Coen Bertens, directeur van de business unit Park, gaat met ingang van 1 februari 2021 de Efteling organisatie verlaten. Na een prachtige loopbaan van 23 jaar in de Wereld vol Wonderen, gaat de heer Bertens met veel enthousiasme zijn kennis en kunde elders inzetten.

“De Efteling is een dynamische organisatie, die zich graag meebeweegt met de tijd. Dat geldt ook voor mij, het is tijd voor een

EFTELING – Coen Bertens.

volgende stap in mijn carrière. Ik kijk er naar uit om anderen te inspireren met alles wat ik de afgelopen jaren hier heb mogen leren!”

De Efteling heeft onder leiding van Coen Bertens professionele stappen gezet op het gebied van samenwerking en gastwaardering. Tot februari blijft de heer Bertens verantwoordelijk voor het Efteling Park. Vanaf dan geeft hij het stokje officieel door aan Nicole Scheffers, die de nieuwe directeur Park wordt. Koen Sanders wordt benoemd als directeur Hotels & Resorts, naast zijn huidige directoraat Commercie, Creatie en Ontwikkeling.

De directie van de Efteling bestaat vanaf 1 februari 2021 officieel uit vier personen: de heer Fons Jurgens (algemeen directeur), de heer Daan van Baarsen (financieel directeur), mevrouw Nicole Scheffers (directeur Park) en de heer Koen Sanders (directeur Commercie, Creatie en Ontwikkeling en Hotels & Resorts).