Skip to main content

De prijzen van Walibi’s Halloween Fright Nights 2021

Met de Halloween Fright Nights voor de deur heeft Walibi de prijzen bekendgemaakt voor dit evenement. Wie graag de stuipen op het lijf wil worden gejaagd, betaald ook dit jaar weer extra voor alle spookhuizen en andere horror-attracties. Walibi is op de Fright Nights dagen geopend van 10.00 tot 23.00. Overdag vind de kindvriendelijke variant Halloween Spooky Days plaats.

De afgelopen tijd was het al mogelijk om kaarten voor de Fright Nights te kopen. Nu zijn in de ticketshop ook kaarten te verkrijgen voor de diverse spookhuizen en horror-attracties. De drie spookhuizen The Villa, Jefferson Manor en Psychoshock kosten 6,50 per stuk. Ook voor de outdoor-walktrough Campsite of Carnage moet 6,50 worden afgerekend.

Restaurants
De beleving van de Clinic zal dit jaar anders worden ervaren. De experience waar bezoekers normaal op een brandcard worden vastgebonden word dit jaar omgebouwd tot een horrorrestaurant. Ook de caravans van Campsite of Carnage worden dit jaar ingezet als een horrorrestaurant. Voor 45 euro per persoon kunnen bezoekers anderhalf uur dineren met onbeperkt drinken. Tijdsloten zijn beschikbaar tussen 16.30 en 21.15 uur.

R.I.P Pass
Voor 35 euro kunnen bezoekers van de Halloween Fright Nights een R.I.P Pass aanschaffen. Deze R.I.P Pass geeft toegang tot de drie spookhuizen en de walktrough zonder ervoor te hoeven wachten. Voor de bezoekers die misschien toch liever nog even in de rij willen staan voor ze de spookhuizen betreden kunnen voor 22,50 euro de Haunted House Package aanschaffen. In deze package zitten de drie spookhuizen en de walktrough.

Hieronder volgen de overige betaalde Halloween activiteiten die dit jaar te beleven zijn tijdens de Fright Nights.
Below: 15,- Euro
(NEW) Wrong Turn: Into Darkness: 12,50 euro
(NEW) The Final Hideout: 8,- euro
Wicked Woods: 10,- Euro

Afstand
Wegens het gebruik van coronatoegangsbewijzen hoeven acteurs en bezoekers tijdens de Halloween Fright Nights geen afstand te houden van elkaar. Daardoor kunnen de wachtrijen en karretjes weer volledig worden gevuld, zonder dat bezoekers gebruik hoeven te maken van de virtuele wachtrij.

Bekijk voor meer informatie de website van Walibi Holland!