Skip to main content

De Parkinside Podcast: Aflevering 1

Het is eindelijk zo ver: de allereerste aflevering van de enige echte Parkinside Podcast staat online! Voor deze eerste episode gingen we in gesprek met Reinoud Van Assendelft de Coningh. Lees snel verder om te ontdekken wat je kan verwachten van het interview!

Reinoud Van Assendelft de Coningh

Met enige trots mogen we onze eerste podcastaflevering aankondigen; en wát voor eentje. Tijdens de afgelopen weken sleutelden we aan een prachtige pilot waarin we samenzitten met Reinoud Van Assendelft de Coningh, voormalig Adjunct Directeur en hoofd Commerciële Zaken van de Efteling. En hoewel de inmiddels 70-jarige consultant nog zeker niet stil zit, werden we meer dan hartelijk ontvangen in Nijmegen voor het interview.

Bij een hapje en een drankje kregen we de kans na te gaan hoe deze pretparkspecialist zijn jaren voor, tijdens en na de Eftelingperiode heeft ervaren. We vroegen hem naar zijn mooiste herinneringen en verwezenlijkingen, maar ook naar de ideeën die niet gerealiseerd werden. Naar zijn verleden en zijn huidige, drukke agenda en toekomstplannen. Ben je ook benieuwd naar alle avonturen? Want hoe kwam Reinoud eigenlijk terecht bij de Efteling als marketingleek? Is hij nog steeds trouwe bezoeker van dit “Great European Themepark”? En bracht Walt Disney nou écht een bezoekje aan de Efteling? Je ontdekt het allemaal hier, in onze allereerste aflevering!