Skip to main content

De figuren uit PAW Patrol & SpongeBob maken opnieuw hun opwachting in Movie Park

 

Het wordt weer erg kleurrijk in de straten van Movie Park Germany! Net op tijd voor de zomervakantie in Noordrijn-Westfalen komen de populaire helden van de tv-zender Nickelodeon terug naar Duitslands grootste film- en pretpark. Vanaf 29 juni kunnen de bezoekers de bekende figuren van de PAW Patrol, SpongeBob Squarepants en Patrick Star weer aantreffen in de straten van Duitslands pretpark nummer 1.

Zeker en vast een geweldig filmavontuur voor de hele familie! Om ervoor te zorgen dat alle gasten zonder problemen van hun parkbezoek kunnen genieten en op een veilige manier de filmwereld kunnen induiken, moeten ook de beroemde personages de minimale afstand van 1,5 meter aanhouden tijdens meet & greets en hun filmopdrachten in het park. De gasten kunnen bijvoorbeeld meerdere keren per dag en op bepaalde fotopoints de Nicktoons en de PAW Patrol op de Hollywood Boulevard of bij hun thuis, in Nickland, ontmoeten.

„We zijn verheugd dat de bekende figuren op tijd aanwezig zullen zijn voor de zomervakantie. Vooral voor de vele families met kinderen zijn de populaire helden uit de series een hoogtepunt tijdens het bezoek“, aldus zaakvoerder Thorsten Backhaus. „Net zoals voorheen staan de gezondheid en de veiligheid van de gasten en medewerkers op de eerste plaats. Daarom hebben we intensief met de autoriteiten gecoördineerd. De meet & greets zullen weer mogelijk zijn met naleving van de hygiëne- en infectiebeschermingsmaatregelen alsook de minimale afstand.“

Voor nieuwe zomerpret wordt gezorgd door het PAW Patrol-themagebied „Adventure Bay“, waarin ouders samen met hun kinderen op ontdekkingstocht kunnen gaan. En sinds een paar weken is de attractie „Skye’s High Flyer“ opnieuw geopend, waarin ouders hun kinderen meenemen op een spannende vluchtmissie.

Na het grote succes van de PAW Patrol de afgelopen jaren zijn er in Movie Park Germany nu in totaal drie gezinsattracties rond de succesvolle kindertelevisieserie. Ook dit seizoen nodigt Movie Park Germany al haar jonge gasten uit om nieuwe ervaringen op te doen met de Puppy Watch. Tijdens de „PAW Patrol Adventure Tour“ kunnen families meteen plaatsnemen in de zes bekende voertuigen uit de serie en op een grote reddingsmissie gaan. Bij „Zuma’s Zoomers“ mogen de gasten zich wagen aan een wilde boottocht met luchtkussens aan het strand van „Adventure Bay“. De echte speurneuzen onder de fans van de PAW Patrol herkennen dit gedetailleerd vormgegeven themagebied al aan de 15 meter hoge commandotoren, bekend van de serie, die het herkenningspunt is van de in het voorjaar van 2019 gecreëerde themawereld.

Het met de overheid gecoördineerde hygiëne- en infectiebeschermingsconcept heeft de afgelopen weken goed gewerkt. De feedback van de gasten was gedurende het hele proces positief en de getroffen maatregelen konden goed gecombineerd worden met een dagje film in het park. In overleg met de autoriteiten is daarom beslist dat er vanaf 29 juni een beetje meer bezoekers het park mogen betreden.

Er is opnieuw voor gezorgd dat de gasten genoeg plaats hebben, want er is nog altijd slechts minder dan de helft van de totale bezoekerscapaciteit toegestaan in het park. De afstand is gegarandeerd: De vrije oppervlakte komt overeen met meer dan 60 voetbalvelden, waardoor de gasten zich goed over het park kunnen verdelen en op een veilige manier van hun bezoek kunnen genieten.

De algemene veiligheidsvoorschriften, zoals bijvoorbeeld de minimale afstand, grondmarkeringen en verplichting tot mond- en neusbedekking, zijn nog steeds van kracht. Dit laatste geldt enkel in de attracties, in de wachtrijen (indoor en outdoor) en in alle overdekte gedeeltes. In de buitengedeeltes van het film- en pretpark kunnen de gasten zonder mond- en neusbedekking rondlopen en zoals gewoonlijk de Hollywoodlucht opsnuiven. Doordat het park zo groot is, is er genoeg plaats om de voorgeschreven minimale afstand te kunnen aanhouden.

Er is telkens genoeg tijd voor een zomerdag vol actie, want de openingstijden van het pretpark worden verlengd bij het begin van de zomervakantie in Noordrijn-Westfalen. Vanaf 29 juni tot en met 9 augustus opent Movie Park Germany zijn deuren van 10 tot 19 uur. Bovendien is er een zoete nieuwigheid voor de gasten in de shop: De „Sweets & Candy“ heeft de afgelopen maanden een uitgebreide herinrichting in American-Diner-stijl gekregen en zal bij het begin van de zomervakantie weer voor alle gasten geopend zijn.

Ook voor alle families die hun zomervakantie in Duitsland zullen doorbrengen, biedt Hollywood in Germany met meer dan 40 partnerhotels een filmtastisch overnachtingsaanbod. Ook in de zomervakantie zijn overnachtingen hier al vanaf 59 Euro mogelijk.

Klaar voor de zomeruittocht en nieuwe filmtastische avonturen in Movie Park Germany? Dan is zomers familieplezier slechts een klik verwijderd! Momenteel moet elk bezoek in Movie Park Germany op voorhand worden aangemeld, zodat de bezoekerscapaciteit overeenkomstig de officiële beleidslijnen gerespecteerd kan worden. Hiervoor moet verplicht een online reservering worden gemaakt. Dit geldt zowel bij het kopen van een nieuw ticket als voor tickets die al zijn aangekocht of seizoenspassen, die de gasten eventueel online moeten omboeken in een dagticket. Een spontane aankoop van een ticket op de bezoekdag is ook nog in de webshop mogelijk als er nog plaats is. Ook kortingsbonnen kunnen zonder problemen in de online shop worden ingewisseld. Meer info over het hygiëne- en infectiebeschermingsconcept van Movie Park Germany en over het aankopen en inwisselen van tickets staat op de officiële website: www.moviepark.nl

 

Leave a Reply