Skip to main content

Efteling Bosrijk vanaf 8 mei weer geopend

Overige bedrijfsonderdelen nog tot nader order gesloten

 

  • De Veiligheidsregio’s hebben onlangs gesproken over de noodverordening voor verblijfsaccommodaties, welke speciaal was afgekondigd voor onder andere Zeeland en Noord-Brabant en waarmee er een verbod was op recreatief nachtverblijf.
  • Gezien de behoefte aan iets meer bewegingsvrijheid en het voorzichtig optimistische beeld dat de gezondheidszorg laat zien, is besloten om het verbod op recreatief nachtverblijf op te heffen per 29 april.
  • Ook eet- en drinkgelegenheden in hotels ten behoeve van hotelgasten mogen weer open.
  • Dit betekent ook dat de Efteling de eerste kleine stappen kan gaan nemen. Daar zijn we blij om!
  • We hebben dan ook besloten om Vakantiepark Efteling Bosrijk te openen vanaf 8 mei.
  • We hebben ervoor gekozen om alleen Vakantiepark Efteling Bosrijk te openen, omdat we het belangrijk vinden om kleinschalig te starten in deze nieuwe situatie, waar ook onze medewerkers aan moeten wennen. Dit maakt het behapbaar en zo kunnen we de veiligheid van onze gasten en medewerkers garanderen.
  • We bieden hier een aanpast product voor een aangepaste prijs, voor gasten behoefte hebben aan een andere omgeving; midden in het groen en in volledige rust.
  • Uiteraard zullen we onze gasten volgens de nieuwe richtlijnen, op een veilige en verantwoorde manier en passend bij deze tijd ontvangen.

Vooralsnog blijven al onze andere bedrijfsonderdelen tot nader order gesloten. Hier wordt achter de schermen hard gewerkt om de juiste maatregelen te treffen, zodat we er klaar voor zijn om weer veilig op te gaan, wanneer dit weer kan. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we ook daar weer snel onze gasten kunnen verwelkomen. Wanneer dit het geval is, communiceren we daarover actief via al onze kanalen.

Om een heropening mogelijk te maken in een ‘1 ½ meter samenleving’, werken we achter de schermen met de Club van Elf en Nederlandse Vereniging van Dierentuinen aan een ‘Veilig Samen Uit’ protocol. Zodat we er klaar voor zijn als gasten er weer veilig op uit mogen!

Meer informatie over de Efteling en de accommodaties i.v.m. de Coronacrisis? Klik hier

Lees ook: Efteling organiseert live quiz met een Symbolicaanse bekendheid

 

Leave a Reply