Skip to main content

Banenmarkt vrijdag 11 maart

Avonturenpark Hellendoorn kijkt met veel vertrouwen en plezier uit naar haar opening. Vanaf zaterdag 9 april kunnen gasten weer genieten van alle avonturen die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Door de komst van een vierde achtbaan belooft het een speciaal seizoen te worden en is het Overijsselse pretpark op zoek naar extra teamleden. Om geïnteresseerden nog beter te informeren organiseert het Avonturenpark een vrijblijvende banenmarkt op vrijdag 11 maart van 16.00 tot 20.00 uur.

Yvonne Meijerink van het Avonturenpark is erg enthousiast over de aankomende banenmarkt: ,,We organiseren een vrijblijvend en laagdrempelig moment waarin we een uniek kijkje achter de schermen bieden. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden. Iedereen is vanaf 16.00 uur van harte welkom!”

Het Avonturenpark is een populaire werkgever in de regio en biedt diverse mogelijkheden. Meijerink vervolgt: ,,Het werken in Hellendoorn is zeer divers. Van attracties bedienen, entreekaartjes scannen en eten bereiden tot werken in onze winkel, schoonmaak en Slidepark. Er is voor ieder wat wils. We vinden altijd iets wat bij jou past. Tijdens de banenmarkt laten we de verschillende afdelingen zien en zijn er tal van teamleden aanwezig die alle vragen kunnen beantwoorden”.

Met de nieuwe website heeft het Avonturenpark een online omgeving gecreëerd waar geïnteresseerden heel veel info kunnen vinden. ,,Op werkenbijhellendoorn.nl kan men naast actuele vacatures nog veel meer vinden. Zo staan er bijvoorbeeld diverse interviews op en krijg je een inkijkje in onze organisatie en diverse afdelingen. We hebben het solliciteren gemakkelijker en laagdrempeliger gemaakt. Geen lastige formulieren die veel tijd kosten maar nagenoeg één druk op de knop. Je kunt zelfs met ons WhatsAppen!”

In Hellendoorn verwacht men een unieke banenmarkt neer te zetten met, naast informatie, ook genoeg ruimte voor plezier en avontuur. Meijerink heeft er zin in. ,,Iedereen die onze banenmarkt bezoekt krijgt het Avonturenpark te zien in de breedste zin van het woord. Zo nemen we je mee achter de schermen, laten je kennismaken met teamleden, laten je een attractie ervaren en we zorgen voor een hapje en drankje. Iedereen is welkom, het is vanaf 16.00 uur vrije inloop. Tot vrijdag 11 maart in Hellendoorn!”

Avonturenpark Hellendoorn biedt tal van vacatures aan. Minimale leeftijd om te solliciteren is 15 jaar. Fulltime, parttime, vakantiebaan, korte diensten voor senioren, bijbaan, etc. Er is veel keuze. Alle vacatures zijn te vinden op www.werkenbijhellendoorn.nl

Leave a Reply