Skip to main content

Goed nieuws voor alle avonturiers!
Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in seizoen 2019  verder uit met de komst van maar liefst twee nieuwe attracties. 

René Peul van Avonturenpark Hellendoorn vertelt meer over de uitbreiding: ,,We zijn dolenthousiast over deze uitbreiding en verheugen ons er enorm op om onze gasten komend seizoen twee nieuwe attracties te mogen laten ervaren.”
Afgelopen seizoen werd ‘Bella’s Swingpaleis’ toegevoegd aan het aanbod in Dreumesland. Dit deel van het park is speciaal ingericht voor kinderen tot 120 cm. Een van de nieuwe attracties zal gebouwd worden naast Bella’s Swingpaleis. Door deze toevoeging zal Dreumesland door de uitbreiding straks 9 attracties tellen.
Peul vervolgt: ,,We weten zeker dat de nieuwe attractie voor veel blije kindergezichten gaat zorgen. We verwachten dat ze er als een ‘raket’ op af gaan stormen!”
Maar daar blijft het niet bij. Het populaire Overijsselse familiepretpark zal ook nog een attractie bouwen die voor kinderen, ouders en grootouders geschikt is. Volgens René Peul wordt dit een bijzonder project.
 ,,Onze tweede attractie zal de in 1977 geopende attractie ‘Casa Magnetica’ gaan vervangen. Op deze plek gaat straks een ‘knallende’ attractie gebouwd worden die qua thematisering zal aansluiten bij het Piratengebied. De afgelopen jaren is dit
van avonturen, thematische muziek, aankleding en gave attracties als ‘Het Galjoen’, ‘Piraat Enterhaak’ en de ‘Wildwaterval’. We nemen door de vervanging van ‘Casa Magnetica’ dus afscheid van een klassieker, maar zijn verheugd iets toe te
voegen dat volledig past bij het Piratengebied en onze doelgroep. Het wordt een  attractie voor jong en oud: een echte familieattractie!”

Peul geeft aan dat er in de komende weken meer bekend wordt gemaakt omtrent de nieuwe attracties. Avonturenpark Hellendoorn opent haar deuren vanaf april 2019.

Lees ook: 2 grote evenementen attractiepark Toverland uitgesteld

Leave a Reply