Skip to main content

Avonturenpark Hellendoorn na 22 weken weer open voor bezoekers

Na de jaarlijkse sluiting in de winterperiode heeft Avonturenpark Hellendoorn haar deuren weer geopend. De poorten gingen op zaterdag 9 april na 22 weken weer open voor bezoekers.

Het Overijsselse pretpark heeft de afgelopen weken niet stilgezeten en biedt haar gasten een gloednieuw seizoen bomvol avonturen aan. Zo keert het duo Kareltje & Jasmijn weer terug met een nieuwe theatershow, is het horeca-aanbod verder verbeterd, ligt het park er prachtig bij en is er hard gewerkt aan de komst van een nieuwe achtbaan. 

Algemeen Directeur Tim Golstein opende hoogstpersoonlijk de poort van het park en overhandigde een bos bloemen aan de eerste gast van seizoen 2022. Parkmascotte Baba en Kareltje de Kok maakten er een groot feest van want deze eerste parkgast van 2022 ontving ook 4 exclusieve toegangstickets voor de VIP opening medio 2022 van de nieuwe achtbaan. Wat een geluksvogel! 

Tim is blij dat het Avonturenpark weer geopend is: ,,We vinden het heel fijn om onze gasten weer te mogen verwelkomen na een lange periode van onderhoud en nieuwe projecten. We hebben enorm veel zin in dit nieuwe seizoen. Een seizoen dat weer normaal start in april en start zonder Corona maatregelen. Hoe fijn is dat! Tot snel in Hellendoorn!”

RidderStrijd

Dat het een bijzonder seizoen wordt staat boven kijf door de komst van een vierde achtbaan in Hellendoorn. RidderStrijd, een achtbaan met draaiende karretjes en diverse haarspeldbochten, opent medio 2022. Gasten die het Avonturenpark bezochten op de openingsdag konden in het drakengebied nu al genieten van een imposant uitzicht. De burcht van de achtbaan en de achtbaan zelf staan namelijk al overeind. Het mooie schouwspel trok direct al veel belangstelling.

De eerste bezoekers van seizoen 2022 werd in het zonnetje gezet met 4 V.I.P. tickets voor de opening van RidderStrijd.

Leave a Reply