Skip to main content

Attractiepark Toverland presenteert magische Midzomeravonden

Attractiepark Toverland staat op vijf woensdagavonden en vijf zaterdagavonden in de zomervakantie in het teken van de Midzomeravonden. Tijdens dit zomerse evenement zijn er vanaf 17.00 uur extra shows, live entertainment en speciale karakters te zien in alle zes themagebieden. Toverland is tijdens de Midzomeravonden geopend tot maar liefst 23.00 uur. De tien avonden worden op spectaculaire wijze afgesloten met een magische vuurwerkshow.
 

Tropische avond vol magie
Tijdens de Midzomeravonden is Toverland gehuld in een kleurrijke festivalsfeer. Elk themagebied heeft eigen, passend entertainment. In entreegebied Port Laguna kunnen bezoekers op de bruisende boulevard genieten van swingende muziek, een levend standbeeld en een betoverende karikaturist. De beroemde tovenaar Merlijn brengt met zijn verhalen de legendes van Avalon tot leven en bij herberg The Flaming Feather zorgen troubadours voor middeleeuwse muziek. In de Biergarten wordt gezorgd voor ‘Stimmung und Spaß’ en bij de houten achtbaan Troy is de sensationele vuurshow Helios te zien. Ook kunnen bezoekers de gehele avond afkoelen in de diverse waterattracties en genieten van een ritje in de achtbanen bij zonsondergang.
Nieuw: The Battle of Port Laguna
In Toverland vindt tot en met zondag 25 augustus elke dag de spetterende duikshow ‘The Battle of Port Laguna’ plaats. Deze avontuurlijke show speelt zich af op een aangespoeld schip, waarbij een strijd tussen goed en kwaad leidt tot een dodemansduik van maar liefst 25 meter. The Battle of Port Laguna is drie keer per dag te zien. Tijdens de Midzomeravonden wordt in de avonduren een vierde show opgevoerd.
Vuurwerkshow: Discover your own magic
De Midzomeravonden worden afgesloten met een betoverende vuurwerkshow. Port Laguna dient hierbij als decor. De show, met de titel ‘Discover your own magic’, is op maat gemaakt voor Toverland, met muziek uit de diverse themagebieden. “De show wordt dit jaar extra magisch”, verklapt Luke Verhoeven, Productieleider Entertainment. “We gaan de bezoekers het gevoel geven dat ze middenin het vuurwerk staan.” De Midzomeravonden vinden elke woensdag en zaterdag plaats van 17 juli t/m 17 augustus 2019. Het volledige entertainmentprogramma is te bekijken via de website van Toverland.

 

Leave a Reply