Skip to main content

Attractiepark Toverland maakt nieuwe entreeprijzen bekend

Attractiepark Toverland gaat vanaf de start van het zomerseizoen werken met variabele entreeprijzen. Er zijn vier verschillende prijscategorieën, gebaseerd op de datum waarop men Toverland bezoekt. Daarnaast worden er online extra hoge kortingen gegeven op tickets die op datum worden gekocht. Een regulier entreebewijs is zo via de website van Toverland al verkrijgbaar vanaf € 22,50. Ook is de maximumlengte van het kindertarief verruimd van 120 cm naar 140 cm. De nieuwe entreeprijzen gelden vanaf zaterdag 28 maart.
Prijscategorieën
De nieuwe entreeprijzen van Toverland zijn verdeeld in vier categorieën: Brons (vanaf € 22,50), Zilver (vanaf € 26,-), Goud (vanaf € 27,-) en Platina (vanaf € 29,-). “De nieuwe prijzen zijn gebaseerd op de openingstijden en het bijbehorende parkaanbod”, legt Algemeen Directeur Jean Gelissen jr. uit. “Zo hebben bezoekers tijdens de Midzomeravonden en Halloween Nights een Platina-ticket nodig. Toverland is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur en er worden bovendien extra shows en entertainment ingezet. Dit zorgt voor een grote toegevoegde waarde aan de beleving van de gasten.”
Online kortingen
Via de website van Toverland kunnen bezoekers entreetickets op datum met extra hoge kortingen bestellen. Wie minimaal 7 dagen vóór de bezoekdatum een ticket bestelt, ontvangt tot maar liefst € 7,- korting op de kassaprijs. Bij bestellingen die 0 – 6 dagen van tevoren plaatsvinden geldt een korting tot € 2,- op de kassaprijs. De kortingen zijn van toepassing in alle prijscategorieën. “Door te werken met tickets op datum kunnen we nog beter garanderen dat het parkaanbod en de personeelsplanning aansluiten op het aantal bezoekers. Zo zorgen we ervoor dat alle bezoekers een magische dag in Toverland kunnen beleven”, aldus Jean Gelissen. Het is ook mogelijk om online tickets zonder vaste bezoekdatum te bestellen. Deze kosten € 33,- in het voor- en najaar en € 36,- voor een ticket dat het hele zomerseizoen geldig is.
Verruiming kindertarief
Waar het kindertarief voorheen gold voor kinderen van 90 – 120 cm, wordt dit vanaf de voorjaarsvakantie aangepast naar kinderen van 90 – 140 cm. Kindertickets zijn via de website van Toverland verkrijgbaar vanaf € 17,50. Vanaf 140 cm zijn alle attracties van Toverland toegankelijk en is het reguliere entreetarief van toepassing. Voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en 60-plussers gelden gereduceerde tarieven. Alle nieuwe entreeprijzen zijn te vinden op de website van Toverland.
Eerder maakte Toverland al bekend dat de openingstijden van het attractiepark dit jaar verlengd worden en dat er meer evenementen plaatsvinden dan ooit. Bezoekers kunnen genieten van maar liefst 12 Midzomeravonden en 14 Halloween Nights. In de voorjaarsvakantie en de daaropvolgende weekenden zal Toverland tijdens het ‘Pre-season’ eerder dan ooit tevoren al volledig geopend zijn. Op zaterdag 28 maart is de officiële start van het zomerseizoen en zijn tot en met zondag 8 november dagelijks alle binnen- en buitenattracties geopend.

Leave a Reply