Skip to main content

2 grote evenementen attractiepark Toverland uitgesteld

Toverland heeft vandaag bekent gemaakt dat 2 grootschalig geplande evenementen worden uitgesteld. Het gaat hier om evenementen die zouden plaatsvinden op vrijdag 15 en zondag 17 mei 2020. De reden dat deze 2 evenementen worden uitgesteld zijn te koppelen aan de maatregelen die de regering heeft genomen omtrent het Coronavirus.

Lees ook: Attractiepark Toverland presenteert nieuw festival: Toverland Live!

Toverland Live!

Toverland maakte vanmiddag bekent dat het Toverland Live! evenement dat op vrijdagavond 15 mei van 19.00 tot 00.00 zou plaats vinden word geannuleerd. Hiermee zal het eerste 18+ evenement van het Limburgse attractiepark niet kunnen plaatsvinden.

Het besluit hiervan is te koppelen aan de Corona maatregelen die de regering heeft afgekondigd voor heel Nederland. Bezoekers van Toverland Live! Bezoekers die al entreetickets hadden gekocht voor het festival worden gecompenseerd. Zij kunnen zelf kiezen op welke manier. Hun ticket kan overgezet worden voor Toverland Live 2021 óf omgezet worden in een normaal entree ticket voor een regulier bezoek. Bezoekers die niet gebruik willen maken van 1 van deze 2 compensaties kunnen ook kiezen voor een restitutie van het bedrag. Een nieuwe datum voor het evenement is al bekend gemaakt. Toverland Live! zal terug keren op vrijdag 21 mei 2021.

Lees ook: Attractiepark Toverland sluit deuren vanwege Coronavirus

 

YOUTUBERSxTOVERLAND

Het evenement YOUTUBERSxTOVERLAND wordt verplaatst. Het evenement gericht op vooral jonge kinderen die fan zijn van Youtubers kunnen op 5 juli hun hart ophalen in het Limburgse attractiepark. Toverland kan niet bevestigen dat alle bekende Youtubers die gepland stonden ook dan aanwezig zullen zijn. Op de lijst voor 5 juli staan sowieso Kalvijn en de zusjes Mylène en Rosanne Waalewijn. Bevestigde namen voor de oude datum die nu missen zijn Furtjuh en Gewoon Thomas. Wat de totale nieuwe Line-up gaat zijn is afwachten. Toverland zal dit later bekend maken.

 

Voor meer informatie bekijk de website van Toverland.

 

 

Leave a Reply